Diplomerad

Videoredigerare

Om utbildningen

Rörlig grafik och film används mer och mer på olika sätt och behovet av videoredigering växer. Att ha kunskaper kring rörlig bild och hur man på ett spännande sätt berättar till sin publik genom film är ett stort behov i många branscher idag.

I denna grundutbildning kommer du att lära dig att redigera och skapa effekter för filmer till allt från  sociala medier till korta dokumentärer och filmer. Vi lär dig grunderna så att du kan börja jobba med videoredigering och utvecklas vidare. Du kommer att lära dig grunderna av programmet DaVinci Resolve och Adobe Premier Pro

I de två första modulerna kommer vi att gå igenom hur man klipper film, lägger in bilder, effekter samt olika format för sociala medier. Vi kommer också att gå igenom undertexter, grunderna i färgkorrigering samt animera en karta. I den tredje modulen kommer vi att gå igenom grunderna i Adobe Premier Pro samt hur man textar.

När utbildningen är klar kommer du att ha lärt dig att klippa ihop filmer till sociala medier, berätta genom film med bilder och effekter samt hur du jobbar med ljud och text. En grundutbildning inom videoredigering.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Diplomerad Videoredigerare är 6 760 kr. Du kan betala på två olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott 2 253 kr. Delbetalning i 12 månader är inte möjligt för denna utbildning. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare

Emelie Lassfolkh

Utbildad och yrkesverksam som Videoredigerare

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy