Recensioner

Alla våra yrkesutbildningar och lärare har genomgått företagets kvalitetssäkring. Vi är lyhörda för våra studenters åsikter om de utbildningar de tagit del av och vi använder en femgradig skala där de sätter betyg på respektive utbildning och skriver några rader om hur de upplevt utbildningen, lärarens dialog och supportavdelningens service. 

Några utbildningar är nya och har ännu inte några utexaminerade studenter men vi efterfrågar recensioner kontinuerligt.

Välkommen som student hos oss på Academy Online!

 
 

Maja | Entreprenör

"Det bästa med utbildningen var föreläsningarna och att man kunde lyssna och inte läsa så mycket. Att det var en blandning mellan uppgifter, föreläsningar och inlämningsuppgifter, det var väldigt bra. Att man fick hjälp och svar på det man behövde snabbt."

Emel | Projektledare

"Mycket nöjd! Jag tycker faktiskt att den var superbra anpassad för de som arbetar och samtidigt vill plugga vid sidan om, men inte har tid att anpassa skoltiderna. Därför tyckte jag att det var flexibelt att utföra alla uppgifter i egen takt och tid när det passade som bäst."

Helena | Sommelier

"Otroligt nöjd och rekommenderar verkligen denna kurs till andra! Fantastiskt bra att föreläsningarna gjordes i egen takt så man kunde kombinera med ett heltidsjobb. Det bästa vara upplägget. Det gav en tydlig inblick och lätt att ta till sig."

 

Peder | Försäljningschef

"Tack, jag har blivit en klokare och en bättre ledare! Håkan som utbildare är en källa till inspiration och ger energi genom hela utbildningen och i den feedback som ges. Enkelt sätt att ta till sig de olika delarna, tycker att upplägget var tydligt. Man behövde bara komma in i hur upplägget var. Började använda delar som vi gick igenom direkt i mitt dagliga arbete."

Jose | Socialpedagog

"Väldigt bra utbildning! Bra att man har fått lära sig att söka information på egen hand och så tycker jag läraren har varit fantastisk duktig. Man får snabba svar på sina uppgifter och bra reflektioner att ta med sig vidare. Föreläsningarna har varit mycket bra och givande."

Katarina | Elev- och lärarassistent

"Bra utbildning med professionell kursledare, lärt mig jättemycket angående ämnet. Bra att kunna läsa i sin egen takt och fortfarande kunna jobba. Snabb återkoppling vid inlämning av uppgifter. Snabb hantering vid beställning av ny modul."

Academy Online Sverige
support@academyonline.se
0775-544000 vx.