Certifierad

Vårdadministratör

Om utbildningen

De administrativa arbetsuppgifterna inom hälso- och sjukvården blir allt fler och skickliga administratörer blir allt mer eftertraktade. Om du är en person som gillar att hålla ordning och reda, vara spindeln i nätet, är service-minded och inte är rädd att jobba i olika system - då är administration inom vården en nisch för dig! 

Den här kursen ger dig som vill arbeta som administratör inom vården en stabil grund att stå på när du kliver ut på arbetsmarknaden. Kursmaterialet förbereder dig för en stor variation arbetsuppgifter inom ett yrke i ständig förändring. Kursen ger en god teoretisk bas för att kunna utvecklas inom vårdadministration. 

Vi går igenom sjukvårdens organisation, lagar och regler, vårdflöde, receptionsarbete och administrativa rutiner, diagnoskodning, hur en patientjournal ska skrivas, medicinskt språk, vårdengelska, anatomi och läkemedelslära samt arbetsmiljö. Ta chansen att börja en ny karriär inom ett framtidsyrke!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Vårdadministratör är 19 800 kr. Du kan betala på två olika sätt. Hela avgiften på en faktura eller per modul i förskott med 4 950 kr.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Övrigt

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss.


 

 

Emma Hansson

Vårdadministratör

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy