Certifierad

TV-producent

Grundutbildning i TV-produktion

Om utbildningen

Det har aldrig producerats mer TV än det gör idag. Underhållningsbranschen har bra framtidsutsikter och det fattas film- och TV-arbetare med rätt utbildning, speciellt på produktionskontoret. I den här utbildningen lär du dig grunderna i hur man producerar en TV-serie, med fokus på producent, manusförfattare och regissör och hur en serie går från idé till färdig produkt. Efter utbildningen kan du välja att läsa vidare och specialisera dig på utveckling, skrivande, regi eller som producent. Men du kommer även att ha tillräckligt med kunskap för att kunna ta ett jobb på ett produktionskontor för en TV eller filminspelning.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 5 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad TV-producent är 12 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 2 084 kr. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Andreas Lindergård
Aktiv producent och regissör 
Utvecklat ett flertal programidéer och skriver både manus och böcker

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy