Certifierad 

Teamledare

Om utbildningen

Som teamledare har du möjlighet att arbeta i många olika verksamheter. Du kan arbeta både med att driva projekt och leda team i privat och offentlig sektor. Rollen är varierande och passar dig som trivs med att arbeta med människor och drivs av att ta eget ansvar och utvecklas tillsammans med andra.

En teamledares huvudsakliga uppgifter är att stötta och motivera sina medarbetare i det dagliga arbetet såväl som att visa riktning och planera framåt för att uppnå mål och resultat.

Utbildningen ger dig kunskaper och verktyg i b la kommunikation, grupputveckling, planering, projektledning och ledarskap.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 7-10 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Teamledare är 19 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 900 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 833 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Pernilla Thellmark
Ledarutvecklare  inom grupputveckling och konflikthantering


Huvudlärare
Annicka Troedsson
Kommunikationsstrateg inom PR och kommunikation

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy