Certifierad

Sportnutritionist

Om utbildningen

Är du redo att ta din passion för träning och hälsa till nästa nivå?

Vår utbildning till Sportnutritionist är nyckeln till att förstå kraften i rätt kost och optimera din prestation inom idrott och träning!

Vår utbildning ger dig inte bara grundläggande näringskunskap utan fokuserar också specifikt på de unika näringsbehoven hos idrottare. Lär dig hur du anpassar kostplaner för att optimera prestation, återhämtning och muskeluppbyggnad.

Våra lärare är experter inom området sportnäring och delar med sig av sina beprövade strategier till dig och du kommer att få insikter direkt från branschens för att utveckla en djup förståelse för hur näring påverkar idrottsprestation.

Genom praktiska övningar och verkliga scenarier kommer du att få färdigheter som du kan omsätta direkt i verkligheten. Ta med dig konkreta verktyg för att skapa individuellt anpassade kostplaner och optimera näringsintaget för olika idrottsdiscipliner.

Vi arbetar med de senaste rönen inom sportnäring och integrerar den senaste forskningen och trenderna för att säkerställa att du är rustad optimal kunskap och kan erbjuda dina klienter det allra bästa.

Efter avslutad utbildning erhåller du en prestigefylld certifiering som stärker din professionella trovärdighet. Detta öppnar dörrar till karriärmöjligheter inom sportnäring, hälsocoaching och mer.

Vi vägleder dig genom hela utbildningen och ge dig verktygen för att skapa en framgångsrik karriär inom sportnäring.

Investera i dig själv och din passion för hälsa och träning.

Anmäl dig till vår utbildning idag och bli den expert som idrottare söker för att maximera sina resultat genom optimal näring!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Sportnutritionist är 15 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 975 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 533 kr per månad Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy