Certifierad

Spelprogrammerare

Om utbildningen

Drömmer du om att arbeta som spelprogrammerare? Då är ubildningen till Spelprogrammerare från Academy Online ditt första steg! Utbildningen kommer gå igenom två av de mest populära spelmotorerna: Unity och Unreal, och kommer visa dig både grunderna och de mer avancerade delarna av spelutveckling.

Det är en utbildning där du får lära dig spelprogrammering genom att bygga olika typer av spel i 2D och 3D: platformer, äventyrsspel, single-player, multiplayer, och mycket mer.

Vid slutet av utbildningen kommer du ha kunskaper i programmering inom C# och C++, skapelse av spel, problemlösning, logiskt tänkande, och mycket mer som du kommer hjälpa dig arbeta självständigt inom spelutveckling.

Let’s build games together!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 52 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Spelprogrammerare är 29 500 kr. Du kan betala på olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 7 375 kr. Avbetalning på 12 månader med 2 583 kr/månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss.

 

 

Huvudlärare
Sophie Ahlberg
Game Developer

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy