Certifierad 

Skatterådgivare

Om utbildningen

Yrkesutbildning för dig som vill bli Certifierad Skatterådgivare. Utbildningen går igenom två moduler med avsikt att du ska jobba som Certifierad Skatterådgivare i framtiden. Utbildningen lägger fokus på de väsentliga delarna som är nödvändigt för att kunna utöva yrket. För att genomföra utbildningen och erhålla ett certifikat som Certifierad Skatterådgivare rekommenderas grundläggande kunskaper i redovisning.

Under studietiden får du fördjupa dig inom skatterådgivning och lära dig hur man blir en duktig skatterådgivare. Du får lära dig beskattning för både privatpersoner och företag samt internationell beskattning. Det är inte nödvändigt men det rekommenderas att man har grundläggande kunskaper inom redovisning.

Utbildningen passar dig som är analytisk lagd och gillar siffror. Inom denna utbildning kommer vi att fokusera på följande avsnitt som delas in i två moduler. Examination sker i form av inlämningsuppgifter och ett prov där kunskaperna inom skatterådgivning prövas.

Syfte

Utbildningen syftar till att studenten ska utveckla en grundläggande förståelse för, och insikt i det svenska skattesystemet och dess olika delar. Utbildningen skall ge en grund för att kunna lösa enklare skatterättsliga frågor samt i praktiken kunna vara skattskyldiga behjälpliga i deklarations- och utredningsarbete på grundläggande nivå.

Efter genomgången utbildning ska studenten

● Kunna identifiera, klassificera och söka lösning på centrala rättsliga problem.

● Kunna presentera hållbara rättsliga lösningar på enkla, vanligt förekommande juridiska frågeställningar inom det skatterättsliga området.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 6 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Skatterådgivare är  15 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 7 500 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 458 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Violete Kurti
Skatterådgivare

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy