Certifierad

Själavårdsterapeut

Om utbildningen

Känner du ett inre kall till att arbeta med andlig vård där du vägleder människor med syfte att utveckla den enskildes spirituella liv?
Då kan vår själavårdsutbildning vara något för dig. Som utbildad och certifierad själavårdare kan du arbeta som konsult inom samfund, organisationer och företag. Du kan också bygga upp din egen verksamhet och ta emot människor och vägleda dem i deras frågor kring existens och det andliga. Själavårdsutbildningen är en yrkesutbildning där du blir certifierad Själavårdare med existentiellt orienterad inriktning. Existentiell orientering innebär en inriktning på den mänskliga
existensen och betonar individens ansvar att själv välja hur livet ska formas och som utgår från den enskilda människans situation. Själavårdssamtal är ett personligt samtalsstöd och vägledning med syfte att utveckla den enskildes andliga liv. Alla kan vi hamna i olika situationer i livet då vi kan behöva samtala med någon som verkligen lyssnar och där man med säkerhet vet att det råder tystnadsplikt och att det inte förs någon journal. Själavårdssamtal erbjuds i en trygg miljö för att prata om djupa och ibland svåra saker.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 16 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Själavårdsterapeut är 24 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 125 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 250 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy