Certifierad 

Rekryterare

Om utbildningen

De anställda inom ett företag utgör företagets viktigaste resurser, varav att rekrytera in rätt kompetens, samt att utveckla och bibehålla denna, är avgörande för företagets framgång. Efterfrågan efter rekryterare har därför ökat de senaste åren och är numera en mycket attraktiv yrkesgrupp på arbetsmarknaden. Utbildningen Certifierad Rekryterare erbjuder en både omfattande och aktuell utbildning, vilket skapar de bästa förutsättningarna för arbetsmöjligheter efter utbildningens slut.

Arbetet som rekryterare är ett varierande arbete där varje rekryteringsprocess behöver anpassas efter de kompetenser som den rekryterande arbetsgivaren söker. Likaså innebär rekryteringsprocessen regelbundna inslag av att möta nya människor i och med interaktionen med de sökande. I slutändan ska man därmed som rekryterare både möta upp den rekryterande arbetsgivarens behov, samt att man ansvarar för det intryck deltagarna i rekryteringsprocessen får av den rekryterande arbetsgivaren; företagets Employer Branding.

Utbildningen Certifierad Rekryterare tillhandahåller all den teoretiska kunskap som krävs för att kunna genomföra en professionell och effektiv rekryteringsprocess. I utbildningen ingår bland annat kurser i kompetensförsörjning, intervjumetodik, introduktionsprogram och arbetsrätt.

Välkommen till ett spännande yrke!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 9 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Rekryterare är 12 400 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 2 480 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 158 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss. 

 

 

Huvudlärare
Linda Aman
Mångårig erfarenhet av chefsarbete i stor internationell organisation
Masterexamen i HRM/HRD
Egenföretagare inom organsationsutveckling

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy