Certifierad 

Pilatesinstruktör

Om utbildningen

Är du redo att ta din passion för Pilates till nästa nivå och utveckla den till en berikande karriär eller för en djupare personlig utveckling? Då är denna utbildning för perfekt för dig. Här kommer du att få möjlighet att upptäcka din inre kraft och glädjen i klassisk Pilates.  

Utbildningen ger dig fördjupad kunskap i Pilatesträningens fantastiska värld där du får utforska dess grundläggande principer och lära dig teknikerna för att utföra övningarna med precision och effektivitet. Du kommer att få designa din egen Pilatesklass och lära dig hur du motiverar och coachar dina deltagare på ett tydligt och inspirerande sätt.  

Varför välja denna utbildning hos oss?

Vi erbjuder en inspirerande, prisvärd och omfattande utbildning med inspelade online Pilatesklasser, och teknikklasser, vår erfarna instruktör finns med dig under hela utbildningen och guidar dig, utbildningen är omfattande med fem moduler. Detta ger dig möjlighet att verkligen fördjupa dig i varje aspekt av Pilates, från grundläggande till avancerade övningar. I varje modul får du göra inlämningsuppgifter och avslutningsvis även lämna in en examensuppgift. Allt ger dig möjlighet att tillämpa och träna dina kunskaper i verkliga situationer samt att få feedback.

Oavsett om du vill utveckla dig själv på ett personligt plan, eller strävar efter att bli en inspirerande och motiverande instruktör kommer vår utbildning att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att känna dig trygg i dina kunskaper när du själv ska designa och instruera, eller utöva Pilates.

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Ta steget mot en mer givande och meningsfull framtid med vår Certifierade Pilatesinstruktörsutbildning. Anmäl dig idag och låt oss tillsammans forma en hälsosammare och mer balanserad tillvaro genom att utöva och sprida kraften i Pilatesträning.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Pilatesinstruktör är 17 200 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Alternativt per modul i förskott för 3 440 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 642 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss. 

 

 

Huvudlärare
Maria Gaimer
Diplomerad Yoga- och Pilatesinstruktör

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy