Personligt ledarskap

 

Om kursen

Det är inte hur du har det, det är hur du tar det!

Vi ställs alla inför utmanande situationer. Kanske kan vi vara överens om att det är lite extra i dessa tider? När det är rörigt omkring oss och kanske också inom oss, så är det viktigt att kunna se vad man själv kan påverka och vad man behöver släppa taget om. Här kommer det personliga ledarskapet in. Genom en fördjupad självkännedom och några effektiva verktyg inom ledarskap och mental träning, så får du genast bättre förutsättningar till att hantera såväl väntade som oväntade situationer. Du kan se skillnad på vad som är ditt ansvar, var ditt fokus bör ligga och på vad som inte är menat att ta din uppmärksamhet.

Därför är denna kurs ett vasst redskap för dig som vill ta steget till att behärska och utveckla ditt personliga ledarskap. Kursen innehåller två kapitel där kapitel ett fokuserar på fördjupad självkännedom och kapitel två på det personliga ledarskapet och det coachande förhållningssättet. Som en röd tråd genom kursen går den mentala träningen, som är a och o för att kunna arbeta effektivt med sina tankar och förhållningssätt.

Målet med kursen är att du ska ha en bättre självkännedom och att du har konkreta verktyg med dig i ditt fortsatta arbete med din personliga utveckling.

Kursen har olika övningar och avslutas sedan med en inlämningsuppgift som består av en handlingsplan där du tagit fram vilka steg som du behöver ta i ditt fortsatta arbete.

Välkommen till kursen!

Kursen omfattar ca 80 timmar.

  • Du startar din kurs när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill

Kursportalen

Du läser kursen på egen hand i vår kursportal, när det passar dig. Där finns allt material, skärminspelade föreläsningar, filmer, bilder från föreläsningarna och övningsuppgifter. Du har tillgång till kursen i ett år, från det att du har påbörjat den.

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan eller betalning når du oss enklast och snabbast genom att skicka ett mejl till support@academyonline.se 

Du kan också ringa vår växel 0775-54 40 00 och lämna ett meddelande så kontaktar vi dig.  

Om du har frågor om själva kursen och dess innehåll kan du maila till kursledarens mail som anges inne på kursen.

Betalning

Kursavgiften är 2 200 kr inkl. moms. Betalning i förskott.
I kursavgiften ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Kursintyg

Kursintyg

Du erhåller efter genomförd kurs ett intyg om du så önskar.

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd kurs ber vi dig svara på en kort utvärdering, som ligger sist i menyn i kursportalen.


Kursskapare
Karin Mehler
Utbildad hos Hälsoakademien Europa till Certifierad Stress & Friskvårdsterapeut och Certifierad Coach

Education Made Easy