Certifierad

Personlig tränare & kostrådgivare

Om utbildningen

Drömmer du om en karriär som en framgångsrik personlig tränare och kostrådgivare? Är träning och hälsa din passion? Drömmer du om att hjälpa andra människor till välmående genom fysisk aktivitet och rätt kost? 

Ta chansen att utbilda dig till certifierad personlig tränare och nutritionist. Vi ger dig förutsättningarna att lyckas med en fullbokad agenda och nöjda klienter. Vi förmedlar inte bara en PT-utbildning, vi förmedlar en helhet. Personlig träning och kostrådgivning utgör grunden för att lyckas samt att entreprenörskap skapar förutsättningar att arbeta med människor och företag.

Som personlig tränare och kostrådgivare är du den hjälpande handen, stödet, kompisen, kost- och träningsexperten och motivatorn. Att vara variationsrik och kunna ge klienter kunskap och råd i sin utveckling är grunden för att kunna vidareutvecklas som klient. 

Detta betyder att du behöver en bred utbildning för att börja bygga din karriär, vilket du får genom att studera hos oss. I utbildningen får du också alla verktyg för att utveckla ditt personliga entreprenörskap och sälja hälsa till såväl företag som till privatpersoner. 

Brinner du för träning och kost och vill kommunicera det till andra i din omgivning är detta den perfekta utbildningen för dig. Vi har en kvalificerad lärare som kommer att ta dig steg för steg till att bli en certifierad Personlig tränare och kostrådgivare med de bästa verktygen på marknaden.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 20 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Personlig tränare & kostrådgivare är 34 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 878 kr. Delbetalning i 12 månader för 3 117 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy