Certifierad

Personlig tränare

Om utbildningen

Drömmer du om att göra en verklig skillnad i människors liv genom att hjälpa dem nå sina hälsomål? 

Nu är chansen här att förvandla din passion för träning och välmående till en framgångsrik karriär som Personlig Tränare.

Vår omfattande utbildning till Personlig Tränare ger dig de verktyg och kunskaper du behöver för att trivas och excellera inom fitnessbranschen. 

Här är vad du kan förvänta dig:

Expertis från branschledande lärare. Våra erfarna och kunniga lärare delar med sig av sina insikter och ger dig en djup förståelse för anatomi, fysiologi, och träningsvetenskap. Du kommer att lära dig de senaste trenderna och metoderna inom träning för att kunna skapa effektiva och anpassade träningsprogram.

Praktisk erfarenhet och handledning: Få hands-on erfarenhet genom praktiska övningar och verkliga case. Vår utbildning fokuserar på att utveckla dina färdigheter genom praktik och handledning, vilket ger dig självförtroendet att guida och motivera dina kunder till sina mål.

Personlig utveckling och kommunikationsfärdigheter: Som Personlig Tränare är din förmåga att kommunicera och skapa starka kundrelationer avgörande. Vi ger dig verktygen för att effektivt coacha och stötta dina klienter, samtidigt som du utvecklar din egen personliga brand inom branschen.

Affärsfärdigheter för framgång: Förstå affärsaspekterna av att vara en Personlig Tränare, inklusive marknadsföring, klientförvärv och företagsbyggande. 

Vi hjälper dig att skapa en strategi för att lyckas på den konkurrensutsatta marknaden och bygga upp en stabil klientbas.

Certifiering och karriärstöd: Efter avslutad utbildning kommer du att erhålla en erkänd certifiering, vilket stärker din professionella trovärdighet.

Gör din passion till din profession och bli en inspirationskälla för andra genom att hjälpa dem nå sina hälsomål!

Anmäl dig idag och ta det första steget mot en givande karriär som Personlig Tränare!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 20 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Personlig tränare är 15 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Eller per modul i förskott för 2 650 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 533 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy