Certifierad

KBT terapeut

Om utbildningen

Brinner du för att hjälpa människor, vill du hjälpa människor att må bättre fysiskt och ge dom verktyg för att kunna nå dit? Då har du hittat rätt utbildning.

Som utbildad KBT terapeut kommer du kunna arbeta för att hjälpa människor som känner ångest, sömnlöshet, stress, orkeslöshet mm, genom att ge de verktygen de behöver för att kunna ändra sitt synsätt och hur de ser på sig själv. I utbildningen läggs stort fokus på de 12 verktygen som KBT grundar sig på, samt även hur man lägger upp ett samtal med klient och vad man bör tänka på.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad KBT terapeut är 12 400 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 2 067 kr. Delbetalning i 12 månader för  1 242 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Övrigt

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss.


 

 

Huvudlärare
Sandra Olsen
Undersköterska inriktning psykiatri
Certifierad Samtalsterapeut
KBT-coach

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy