Certifierad 

Inköpschef

Om utbildningen

Är du på väg att få en ny strategisk ledande roll på en inköpsavdelning eller vill bygga på med kompetens i din nuvarande inköparroll? Känner du dig osäker inför nya karriären eller saknar du erfarenhet och kunskap?  

Denna utbildning riktar sig till dig som vill kompetensutveckla dig i en strategisk ledarroll inom inköp. Du får möjlighet att förbereda dig för att kunna agera professionellt oavsett nuvarande eller framtida roll i arbetslivet med inriktning på inköp.  

Certifierad Inköpschef är utbildningen som ger dig en grundläggande och bred kunskap inom modernt inköp och de delar om berör en inköpsorganisation.  

I dagens moderna och ledande företag är inköp en strategisk funktion med ansvar för affärsförbindelserna med leverantörerna. I utbildningen kommer du bland mycket annat få kunskap om leverantörshantering, produktion, hållbarhet, kategoristyrning och sortimentsstrategi. Du kommer även att få inblick i den agila organisationen i motsats till den traditionella och hur det påverkar ledarskapet. Du kommer att skapa ett ”case ”som löper igenom alla fyra moduler, från idé till implementering, som ger dig en fördjupad kunskap och helhetsförståelse för hur du kan skapa värde för din organisation. 

Du har möjlighet att kontakta mig för guidning under studierna via mail och det kommer att finnas en mängd länkar till varje del som ger möjlighet till kunskapsfördjupning.

Jag hoppas att utbildningen ska inspirera dig och ge dig ny kunskap och insikt som hjälper dig att utveckla dina kunskaper och skapa självförtroende att leda och påverka arbetet på en inköpsavdelning, tvärfunktionellt i organisationen och att bygga affärsrelationer med leverantörer externt.

Utbildningen består av fyra moduler med en inlämningsuppgift ” Från idé till implementering” som löper genom alla fyra moduler och ligger till grund för din certifiering.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Inköpschef är 26 990 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 747 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 457 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Maria Gaimer
Internationell Inköpschef
Hållbarhetsutvecklare
NLP Ledarskapscoach


 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy