Certifierad 

Inköpschef

Om utbildningen

Som Inköpschef ansvarar du för inköpsavdelningens köp av varor och tjänster till ett företag. Du arbetar med att säkra inköpen av produkter och olika sorters tjänster från de olika leverantörerna. Du har en viktig nyckelroll i vidareutvecklingen av företaget/bolaget/organisationen eller myndigheten och sitter ofta i ledningsgrupp där dina fokusområden främst handlar om inköp av produkter och produktionen av dessa.

I en alltmer digitaliserad marknad med hög internationell konkurrens får inköpsavdelningen en avgörande roll för att kunna motivera ett företags prissättning, kvalité, och hållbarhetsarbete. Med denna utbildning blir du kvalificerad för att leda arbetet i en bransch med varierande och utmanade arbetsmöjligheter.

Utbildningen fokuserar på Inköpschefsrollen och övriga Inköpsfunktionens roller, arbetssätt, metoder och principer. Du kommer under utbildningens gång få kunskap, färdighet och kompetens kring hur Inköpschefsrollen arbetar samt hur den samverkar med företagets övriga funktioner för att förbättra verksamhetens effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraft. Dessutom tar utbildningen upp betydelsen av strategiarbete och arbetet kring att leda medarbetare i inköpsorganisationen.

 Utbildningen avser att med teori och praktiska exempel ge dig förutsättningar att arbeta som Inköpschef. Du kommer bland annat få lära dig hur Inköpschefens arbete påverkar företagens affärer och utveckling. Utbildningen riktar sig till dig som har en grundförståelse för en inköpsavdelning som inköpare eller liknande och som är redo för att ta nästa kliv i karriären.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Inköpschef är 26 990 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 747 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 457 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Maria Gaimer
Inköpare

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy