Certifierad

Nagelterapeut

Om utbildningen

Tänk att ha ett jobb som är så roligt och omväxlande och som inte har några begränsningar, ett jobb som känns som en hobby men med undantaget av att du tjänar pengar. Som Nagelterapeut kan du fortsätta att utvecklas precis så mycket och så länge som du vill och önskar. Detta yrke är så roligt och intressant och där man jobbar med att göra andra människor glada och dessutom vackrare. Utbildningen är i Manikyr, Akryl och Gelé, där du får all information och kunskap som behövs för att utöva yrket och alla de verktyg som är nödvändiga för att nå framgång. Man börjar med manikyrutbildning som är obligatorisk, sedan kan man bygga på med Akryl- eller Gelé-teknikerna parallellt. Utbildningen innehåller både teori och praktik. Alla tekniker, den grundläggande praktiska övningen och all information går vi igenom och praktiserar.

Att inhandla inför utbildningen:
NG Gel polish kit 
NG Starline Gel kit +NG 330 LED/UV All in lamp
NG Professional Starter Acrylic kit
Cuticle Nipper Metallic

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 10 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Nagelterapeut är 19 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 633 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 866 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

Materialkostnad tillkommer på ca 4 500 kronor. Produkterna hittar man i välsorterade webbutiker.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rana Zebian
Utbildad Nagelterapeut
Diplomerad inom:
Manikyr
Akryl
Gelé

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy