Diplomerad 

Nätpedagog

Om utbildningen

Internet och sociala plattformar är arenor där unga utsätts för kränkningar, hot, våld och övergrepp. Anmälningsgraden är låg, mörkertalet högt och många vuxna har ingen eller dålig kunskap om hur verkligheten för unga ser ut. 

Genom utbildningen får du fördjupade kunskaper inom internet, sociala medier, brott med internet som arena, förebyggande arbete och konsekvenserna av att bli utsatt på internet. Du får en förförståelse för hur unga använder internet och sociala medier. 

I utbildningen kommer du också få ta del av ungas berättelser från deras vardag och deras behov. Genom materialet kommer du få kunskap för att arbeta preventivt med såväl unga som vuxna samt vara en profession som kan vara till god hjälp till den eller de som blivit utsatta på internet. Utbildningen berör också samtalsmetodik och professionellt bemötande av unga och deras familjer.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 6-8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Diplomerad Nätpedagog är 12 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 2 150 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 283 kr per månadAlla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss. 

 

Huvudlärare
Gabriella Thompson Graflund

Socialpedagog
Föreläsare
Mångårig erfarenhet av uppsökande arbete med ungdomar
Mångårig erfarenhet av att arbete med barn och ungas utsatthet på nätet

 
 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy