Diplomerad

Massageterapeut

Om utbildningen

Välkommen till en resa där du inte bara lär dig konsten att massera, utan också fördjupar din förståelse för människokroppens komplexitet och dess förmåga att läka genom beröring. Varför välja vår massör utbildning? Våra lärare har lång erfarenhet inom branschen och undervisar er med kunskap och passion för massage. 

Vi strävar efter att skapa massörer som förstår sambandet mellan kropp, sinne och själ. Vår utbildning omfattar både tekniska och holistiska aspekter av massage. Efter avslutad utbildning kommer du att erhålla en erkänd diplomering som öppnar dörrar till en framstående karriär inom massageterapi. 

Du kommer att ha gott om möjligheter att tillämpa dina färdigheter genom båda praktiska och teoretiska övningar. Vad kommer du att lära dig? 

Massagetekniker: Från klassisk svensk massage till triggerpunktsbehandlingar och töjningar gör att du kommer att bemästra olika metoder för att tillgodose olika behov hos klienter. Anatomi och Fysiolog: Få en djupare förståelse för människokroppens struktur och funktion för att kunna skräddarsy dina behandlingar. Etik och Professionalism: Lär dig att skapa en trygg och professionell miljö för dina klienter, med fokus på etik och integritet. 

Affärs- och marknadsföringskunskaper: Förbereder dig inte bara för att vara en duktig massör utan också för att lyckas inom branschen. Ta det första steget mot en givande karriär där du inte bara hjälper människor att må bättre fysiskt utan också ger dem en stund av lugn och avkoppling. Ansök nu och låt oss hjälpa dig att forma din framtid som en eftertraktad Diplomerad Massör!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 13 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Diplomerad Massageterapeut är 17 900 kr. Du kan betala på två olika sätt. Hela avgiften mot på en faktura. Per modul i förskott för 2 984 kr. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Utbildad Pedagog och Massagetterapeut inom klassisk, sport och medicinsk massage Utbildad Kognitiv Beteendeterapeut 
Kursledare och föreläsare

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy