Diplomerad

Massage- & friskvårdsterapeut

Om utbildningen

Välkommen till en resa där du inte bara lär dig konsten att massera, utan också fördjupar din förståelse för människokroppens komplexitet och dess förmåga att läka genom beröring.

Vi strävar efter att skapa terapeuter som förstår sambandet mellan kropp, sinne och själ. Vår utbildning omfattar både tekniska och holistiska aspekter av massage och friskvård.

Efter avslutad utbildning kommer du att erhålla en erkänd diplomering som öppnar dörrar till en framstående karriär som massage- och friskvårdsterapeut. Du kommer att ha gott om möjligheter att tillämpa dina färdigheter genom både praktiska och teoretiska övningar.

Varför välja vår utbildning?

Våra lärare har lång erfarenhet inom branschen och undervisar er med kunskap och passion.

Vad kommer du att lära dig?

Massagetekniker: Från klassisk svensk massage till triggerpunktsbehandlingar och töjningar gör att du kommer att bemästra olika metoder för att tillgodose olika behov hos klienter.

Anatomi och fysiologi: Få en djupare förståelse för människokroppens struktur och funktion för att kunna skräddarsy dina behandlingar och program för friskvård.

Friskvård: Är till för att vi ska må bättre och undvika sjukdomar. Som arbetsgivare kan man göra avdrag för motion, kostråd, massage och andra hälsoinsatser för anställda. Allt fler arbetsplatser har tillgång till träningslokaler och det blir vanligare att arbetsgivaren erbjuder rökavvänjning, gratis frukt och fria läkarbesök.

Etik och professionalism: Lär dig att skapa en trygg och professionell miljö för dina klienter med fokus på etik och integritet.

Ta det första steget mot en givande karriär där du inte bara hjälper människor att må bättre fysiskt och psykiskt, utan också ger dem en stund av lugn och avkoppling.

Ansök nu och låt oss hjälpa dig att forma din framtid som en eftertraktad massage- och friskvårdsterapeut.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 20 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Diplomerad Massage- och friskvårdsterapeut är 24 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 150 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 283 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy