Certifierad

Ledare

Om utbildningen

Arbetar du idag som chef eller ledare och vill utveckla ditt ledarskap? Eller är du intresserad av att jobba som ledare? Denna ledarskapsutbildning är en utbildning som kommer att ge dig de färdigheter, kunskaper och verktyg som behövs för att kunna arbeta som en skicklig chef och ledare. Efter att du har gått denna utbildningen så kommer det att stärka och tydliggöra din roll som chef. Du får även teoretisk kunskap kring ledarskap som vi sedan applicerar på konkreta “ case” för att du ska få öva dina kunskaper. Du får även de verktyg som behövs för att kunna samarbeta med andra personer, vara en god förebild och kunna hantera konflikter och andra svårigheter som kan uppstå på en arbetsplats. Det läggs även fokus på kommunikation och samspel mellan människor. 

Målet med utbildningen är att du ska bli en kompetent och trygg ledare. Förutsättningen för detta är en god självkännedom och därför lägger vi fokus på att du ska hitta din egna unika ledarroll. Utbildningen har en beteendevetenskaplig inriktning och i början av utbildningen får du därför göra en DISC-analys ur ett ledarperspektiv för att få en större förståelse för dig själv och andra. Syftet är att utveckla dig själv och din förmåga att leda andra och bidra till att stärka och tydliggöra din roll som chef.

Det är en komplett chefsutbildning för dig som vill bli trygg och respekterad i rollen som ledare.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Ledare är 18 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 150 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 784 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Hanna Dresler
- Lärare i ledarskap & organisation
- Beteendevetare
- Flera års erfarenhet inom HR

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy