Certifierad

Löneadministratör

Om utbildningen

Är du intresserad av att ha en roll där du ger betydelsefull service och information kring lönefrågor till samtliga anställda i en verksamhet? Tycker du om att arbeta med siffror och har ett gott sifferminne? Lockas du av att kunna hantera hela löneprocessen i ett företag eller en organisation? Att vara en resurs och viktig 'kugge' för verksamhetens ledning och personal? Då passar denna utbildning; Certifierad Löneadministratör med Bokföringskunskap!

Utbildningen går igenom löpande digitalt lönearbete för en Löneadministratör. Detta innefattar den månatliga löneprocessen inom en verksamhet som består av momenten och blocken: Planera, Samla in, Beräkna, Kontrollera och Rapportera.

Utbildningen tillhandahåller teoretisk och praktisk kunskap om anställdas behov av service; detta ifrån Nyanställning till Avslut av anställning.

Vidare ges värdefull kunskap inom Lag och Arbetsrätt, samt grundläggande Bokföringskunskap.

Genom utbildningen erhålls kompetenser som är mycket attraktiva och som ger mervärde för arbetsgivare idag. Efter avslutad utbildning har du insikt och trygghet i att sköta lönerna på en löneavdelning inom vilken verksamhet som helst, oavsett storlek!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 10 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Löneadministratör är 25 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 571 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 292 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss.

 

 

Huvudlärare
Linda Aman
Mångårig erfarenhet av chefsarbete i stor internationell organisation
Masterexamen i HRM/HRD
Egenföretagare inom organsationsutveckling

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy