Certifierad

Kvalitetsansvarig Tjänst

Om utbildningen

Här får du möjlighet att få kompetens inom tjänstekvalitet! 

Du kan öka chanserna till nytt arbete och nytt ansvar genom kunskap om kvalitetsutveckling av tjänster och kundnytta.

Detta är en attraktiv kunskap som behövs inom de flesta tjänstebolag, verksamheter med försäljning och distribution av tjänster. Här får du nycklar till att leda tjänsteutveckling med fokus på kvalitetsområdet och på social hållbarhet.

Kvalitetsansvaret spänner över hela verksamheter och igenom alla processer vilket påverkar lönsamheten och tillväxt. Kan du överblicka helheten och kan förstå vad viktig kundnyttan är för verksamheter idag? Gillar du att samarbeta med chefer och ledning och presentera goda exempel och nya arbetssätt och värden? Då är utbildningen rätt för dig!

Målet med utbildningen är att du får nycklar och ledningsverktyg till att öka allmän förståelsen för hållbart kvalitetsarbete och hållbara tjänster. Fokus läggs på lönsamhet, kundnytta; att öka samarbetet igenom alla processer och att ge riktlinjer till dina unika arbetsrutiner som ger ökad och förbättrad konkurrensförmåga.

Syftet är vidare att du blir rustad till trygghet i en ansvarsroll för tjänsteutveckling och med kvalitetsansvar. Studierna ger möjlighet att arbeta med kvalitetsfrågor i utveckling hos flertalet verksamheter som tillhandahåller och säljer tjänster.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 10 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Kvalitetsansvarig Tjänst är 18 900 kr. 

Du kan betala på två olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 780 kr. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Inger Back
20 års HR yrkeserfarenhet inom processindustri och privat sektor
Universitetsutbildning HR, Kvalitetsledning och Projektledning
Företagare i drygt 10 år med HR tjänstebolag och dels produktförsäljningsbolag

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy