Certifierad

Ketogen Kostrådgivare

Om utbildningen

Du drömmer om att göra karriär som specialiserad kostrådgivare för ketogen kost för att kunna ge kostråd till klienter där den ketogena kosthållningen står i fokus.  

Utbildningen består av sex kursmoduler som behandlar alla ämnen du behöver för att vara en yrkesverksam ketogen kostrådgivare. Du behöver inga förkunskaper, utan du får de verktyg du behöver under utbildningen. I den första delen av utbildningen läser du baskunskaperna i fysiologi och näringslära. Detta för att du skall få en förståelse för hur kroppen fungerar samt få alla kunskaper du behöver för att sedan specialisera dig. Näringslära innebär att man studerar både ett makro- och mikroperspektiv. Makronäring handlar om maten vi äter, kolhydrater, fetter och proteiner. I den specialiserade delen kommer du att läsa specifikt om ketogen kost, olika varianter på ketogen kost samt hur den ketogenska kosten påverkar kroppen och vilka specifika näringsbehov kroppen behöver vid en ketodiet. Vi kommer ingående att studera hur man sätter kroppen i ketos och hur blodsocker och ketogener förhåller sig till varandra och hur kroppen kan reagera vid avvänjning till ketogensk kosthållning.

I utbildningen kommer du även att få alla verktyg för att skapa kostprogrammeringar, kostplaner och måltidsupplägg till din klient. Vi kommer att studera energiintag och hur du på ett smart sätt räknar ut din klients BMI och energiåtgång. En kostrådgivare jobbar ofta direkt mot klient för att skapa olika kostupplägg för specifika ändamål.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 14 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Ketogen Kostrådgivare är 17 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Eller per modul i förskott för 2 984 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 700 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy