Certifierad 

Jobbcoach

Om utbildningen

Arbetsmarknaden förändras idag snabbt, inkluderande både grupper som är redo att äntra denna för första gången, samt grupper som vill utveckla och förändra sin karriär. För att kunna göra detta framgångsrikt finns ofta ett behov av professionell vägledning och stöttning.

Efterfrågan efter jobbcoacher har därför ökat de senaste åren och är numera en mycket attraktiv yrkesgrupp på arbetsmarknaden. Utbildningen Certifierad Jobbcoach erbjuder en både omfattande och aktuell utbildning, vilket skapar de bästa förutsättningarna för arbetsmöjligheter efter utbildningens slut.

Som jobbcoach finns möjligheten att arbeta inom företag som specialiserat sig på arbetsförmedling och/eller karriärvägledning, alternativt att arbeta med coachning och guidning gentemot individer, grupper eller företag.

Ytterligare karriärmöjlighet är inom den offentliga sektorn med inriktning mot just arbetsförmedling.

Utbildningen Certifierad Jobbcoach tillhandahåller all den teoretiska kunskap som krävs för att kunna genomföra en professionell coachningsprocess. I utbildningen ingår bland annat kurser i profilering, kommunikation, utformning av CV och personligt brev, samt jobbsök.

Välkommen till ett spännande yrke!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 6 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Jobbcoach är 11 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 2 875 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 167 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss.

 

 

Huvudlärare
Linda Aman
Mångårig erfarenhet av chefsarbete i stor internationell organisation
Masterexamen i HRM/HRD
Egenföretagare inom organsationsutveckling

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy