Certifierad 

IT-Projektledare

Om utbildningen

Har du ett eget driv, erfarenhet av IT och tycker om att jobba med människor? 

Då kan rollen som IT-projektledare vara rätt för dig.

Certifierad IT-projektledare är en utbildning som lär dig grunderna inom projektledning för IT-initiativ och bäst praxis för framgångsrika IT-projekt. Med hjälp av verkliga fallstudier och praktiska övningar, kommer du att lära dig de metoder, verktyg och färdigheter du behöver för att framgångsrikt ta ett IT-projekt från initiering och planering till leverans.

Inom utbildningens ram kommer du att träna på att analysera, tolka och lösa många av de typiska problem och konflikter som en IT-projektledare möter i sin vardag.

Under studietiden kommer du att ha kontakt med kursledaren via mail och chattforum om du stöter på frågor eller problem samt när du får återkoppling på inlämnade delprov. Du kommer att kunna ladda ner undervisningsmaterial och dokumentmallar samt få möjlighet till kunskapsfördjupning via länkar.

Målet med utbildningen är att du ska bli en trygg IT-projektledare som har den kunskap och de verktyg som behövs för att kunna leverera ett IT-projekt inom budget, tidplan och specificerad lösning.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad IT-projektledare är 28 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 667 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 542 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Behörighetskrav

  • Avklarade gymnasiestudier
  • Matematik 2B
  • Svenska 3 eller Svenska som andraspråk 3

 

 

Huvudlärare
Mina Dusegård
Drygt 20 års erfarenhet av att leda IT-projekt i en internationell miljö.
Civilingenjör Teknisk Fysik och Elektroteknik, Linköpings Universitet
Master of Business Administration, Warwick University

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy