Certifierad 

Inköpare

Om utbildningen

Som inköpare ansvarar du för att planera, utveckla och köpa varor och tjänster till ett företag. Du är resultats- och budgetansvarig för din kategori. Vidare ansvarar du för att driva, förankra och följa budget och sortiment/utbud  mot  övergripande  strategi och mål för kategorin. Du ansvarar också för att  upprätthålla  lönsamheten  enligt  uppsatta  lönsamhetskrav. 

I en alltmer digitaliserad marknad med hög internationell konkurrens får inköpsavdelningen en avgörande roll  för att kunna motivera ett företags prissättning, kvalité och hållbarhetsarbete. Med denna utbildning blir du kvalificerad för att driva arbetet utifrån ett inköparperspektiv. 

Syftet med utbildningen är att ge dig djupare kunskap inom inköp så att du kan genomföra professionella inköp och förhandlingar med större skicklighet och självförtroende. 

Du kommer under utbildningens gång få kunskap, färdighet och kompetens kring hur Inköpare arbetar samt hur rollen samverkar med företagets övriga funktioner för att förbättra verksamhetens effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraft. 

Utbildningen avser att med teori och praktiska exempel ge dig förutsättningar att arbeta som Inköpare. Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper kring inköpsprocessen, metoder och verktyg för att göra affärsmässiga inköp och samarbeta med leverantörer. Du kommer bland annat få lära dig hur du kan planera en produktresa från idé till att den landar i butik/e-handeln.

Utbildningen riktar sig till dig som har en grundförståelse för en inköpsavdelning som Inköpsassistent eller liknande och som  är redo för  att ta nästa kliv i karriären.

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Inköpare är 19 990 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 975 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 867 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Maria Gaimer
Internationell Inköpschef
Hållbarhetsutvecklare
NLP Ledarskapscoach


 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy