Certifierad 

Influencer

Om utbildningen

Drömmer du om att bli morgondagens influencer och ta cybervärlden med storm? Vill du lära dig att producera inspirerande content som berör en målgrupp? Då är denna utbildning perfekt för dig!

Här kan du ta första steget och få grundläggande kunskaper för att själv kunna arbeta som influencer i framtiden. Vi går tillsammans igenom bl.a. sociala medier, hur en influencer jobbar, trender och möter personer som på ett eller annat sätt jobbar med/som influencers. Du har en möjlighet att kickstarta din dröm som influencer i denna utbildning. Alla övningar och inlämningsuppgifter är utformade så att varje elev kan skräddarsy utbildningen efter egna behov.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Influencer är 12 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 125 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 250 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Namn
Titel

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy