Certifierad

HR Chef

Om utbildningen

Lockas du av ansvaret i att stödja och leda chefer? Vill du engagera och motivera i din roll som del i ledningsgrupp, vara drivande och aktiv som affärsinriktad arbetspartner till högsta ledningen inom verksamhet? Främsta syftet med din roll som HR Chef är att engagera medarbetare och chefer till att växa och utvecklas! Företagens viktigaste resurs. Det är prioritet i denna yrkesutbildning; att lyckas med det utvecklande arbetet, känna sig trygg i sin roll och ha verksamhetens egna vision, mål och strategier som grund i allt arbete. Vi går igenom ansvaret i HR Chefs rollen som även omfattas av svåra beslut och samtal. Du får ledningsverktyg som styrmedel, stark hjälp i dagligt chefsarbete. Vi riktar in oss på att ta fram och etablera strategier för god social hållbarhet och sunda värderingar och beteenden i företags kultur. Alla kan bidra med förslag till förbättringar i både framgång som motgång, det gäller att visa goda exempel. Du blir rustad till att kunna axla ansvaret som HR Chef inom flera olika verksamheter och branscher. Här har du chansen att utvecklas vidare till en attraktiv och behövd chefsroll inom alla företag.

Vi går igenom områdena aktivt ledarskap, viktiga arbetsrätten, att processleda, att leda teamen, strategisk kompetensutveckling och strategisk kvalitetsutveckling inom HR området. Fokus här är strategisk planering i HR Chefs rollen - med praktisk tillämpning.

Här har du chansen att utvecklas vidare! Visst låter det spännande? Utbildningen passar utmärkt till dig som jobbat en tid som chef eller ansvarig, vilket område som helst, och är intresserad av HR, vill ha en utmaning i arbetet där människan är i centrum. Utmärkt utbildning för dig som arbetat inom HR i tex. roll som HR specialist, HR koordinator eller HR Business partner och vill ta steget vidare i ökat ansvar och påverka mera.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 18-20 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad HR Chef är 38 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 333 kr. Delbetalning i 12 månader för 3 375 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. Du måste ha slutbetalat innan du kan få ditt examensbevis.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Inger Back
20 års HR yrkeserfarenhet inom processindustri och privat sektor
Universitetsutbildning HR, Kvalitetsledning och Projektledning
Företagare i drygt 10 år med HR tjänstebolag och dels produktförsäljningsbolag

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy