Certifierad

Hälsocoach

Om utbildningen

Är du en kreativ hälsomedveten person som älskar att få dela med dig av dina hälsoidéer till andra. Du brinner för en sund och hälsosam livsstil och din längtan är att få jobba med ditt största intresse.

Då är denna utbildning den rätta för dig!

Som hälsocoach är du en nyckelperson inom friskvården.

Du kommer bidraga till att öka hälsomedvetandet hos såväl individer, grupper och företag. Dina kunskaper och inspiration kommer att smitta av sig på andra, på ett positivt vis och du kommer bidraga med goda kunskaper inom främjande hälsoval.

Din roll som hälsocoach kommer uppmärksamma dina klienter om de aktuella trenderna inom livsstil, hälsa och de rekommendationer som finns på marknaden just nu. Samt de råd som är vetenskapligt bevisade sedan urminnes tider.

Du kommer att ta fram olika planer och modeller för att kunna påverka individer och grupper att skapa bättre hälsoförutsättningar.

Utbildningen vänder sig till dig som brinner för att arbeta med friskvård och hälsa och som vill vara en inspirationskälla till att förebygga hälsoåtgärder för olika samhällsgrupper. Ditt arbetsfält är brett och dina förutsättningar för att kunna förmedla inspiration för en hälsofrämjande livsstil ökar i takt med att allt flera organisationer får upp ögonen för att applicera hälsa som en standard i deras organisationer. Din yrkesroll kommer att vara att inspirera, motivera och sprida glädje, i vad en sund och hälsosam livsstil innebär.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Hälsocoach är 14 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 725 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 450 kr per månad . Alla avgifter är inklusive moms. Du måste ha slutbetalat innan du kan få ditt examensbevis.  

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy