Certifierad

Gyminstruktör

Om utbildningen

Är du en given ledare, coach och brinner för träning? Vill du arbeta professionellt som Certifierad Gyminstruktör? Då har du hittat rätt. Denna utbildning ger dig möjligheterna att arbeta som Certifierad Gyminstruktör på träningsanläggningar som behöver ha utbildad personal. Som Gyminstruktör är du den förlängda armen till personal i receptionen och övrig personal i teamet som arbetar på anläggningen. Du ser till att man kan träna säkert och du tar hand om lokalens utrustning. Du instruerar nybörjare i olika övningar och svarar på deras frågor kring hur maskiner fungerar, regler på anläggningen och hur uppförandekoden är på den anläggning du arbetar. Studierna ger bland annat grundläggande kunskaper om träning och coaching, fördjupade kunskaper inom anatomi, fysiologi, styrketräning och konditionsträning. Doping, kosttillskott och akut skadelära.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 3 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Gyminstruktör är 7 900 kr. Du kan betala på två olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 2 634 kr. Delbetalning i 12 månader ej möjlig. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy