Certifierad

Friskvårdsterapeut

Om utbildningen

Bli expert på välmående på din arbetsplats med vår Friskvårdsterapeut utbildning!

Välmående medarbetare är kärnan för ett hälsosamt och produktivt arbetsklimat. Som friskvårdsterapeut spelar du en avgörande roll i att guida människor mot ett friskare och hälsosammare livsstilsval. Vår utbildning ger dig verktygen för att bli den ledare som driver friskvårdsaktiviteter och hälsoprojekt framåt i din organisation. Genom att bli en certifierad friskvårdsterapeut blir du en nyckelperson i att främja hälsa och välbefinnande bland dina kollegor.

Arbetsgivare kan dra av kostnader för motion, kostrådgivning, massage och andra hälsoinsatser. Se till att din organisation nyttjar dessa förmåner optimalt.

Som friskvårdsterapeut är du inte bara en mentor utan också en strategisk partner för ledningen. Återkoppla direkt om personalens resultat och aktiviteter för att skapa en välmående arbetsplats.

Vad gör man som friskvårdsterapeut?
Skapa anpassade planer för grupper eller individer, vilket gör att varje medarbetare får det stöd de behöver för att förbättra sin hälsa.

Du blir den centrala figuren som säkerställer att friskvårdsinsatserna fungerar och ger positiva resultat.

Genom att vara proaktiv i att implementera rökavvänjning, erbjuda gratis frukt och fria läkarbesök ser du till att din organisation håller sig i framkant när det gäller anställdas välbefinnande. Investera i din framtid och ta ledningen för en friskare och hälsosammare arbetsplats med vår Friskvårdsterapeututbildning.

Börja din resa mot att bli den drivande kraften bakom välmående på ditt företag!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Friskvårdsterapeut är 11 900 kr. Du kan betala på två olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Eller per modul i förskott för 2 975 kr. Alla avgifter är inklusive moms.   

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy