Certifierad

Fitnesscoach

Om utbildningen

Fitness är en livsstil och utbildningen är för dig som drömmer om att få coacha i fitness, hur man bygger upp kroppen med styrkeövningar, konditionsövningar och med rätt kost. Många anammar just denna livsstil men få har kunskaperna om hur man når dessa specifika mål. Du kommer ge dina klienter nycklarna till att nå ett steg längre i deras resa mot en sundare och hälsosammare livsstil mot fitness.

Denna utbildning kommer ge dig all den kunskap du behöver för att kunna coacha för en fitness livsstil, eller de som specifikt vill tävla i olika fitnessgrenar. Din klient kanske har som mål att springa ett trail maraton, eller att klara av testerna inför en utbildning som kräver viss styrka och kondition.

Du ger nycklarna till din klient och coachar hela vägen fram till målet.  

Utbildningen är omfattande och kommer att ge dig en grund att bygga din coaching på. Du kommer att kunna ge specifika träningsupplägg i de olika perioderna av uppbyggandet och även i de perioder där klienten skall förbereda inför tävling eller den prestation klienten skall utföra. I utbildningen studerar du kost och hur du specifikt skall äta för att få bästa resultat. Vi studerar olika kosttillskott och vi beräknar mikronäringsämnen och energiåtgång. Vi studerar även mental coaching.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 18 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Fitnesscoach är 19 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 1 990 kr. Delbetalning i 12 månader ej möjlig. Alla avgifter är inklusive moms. Du måste ha slutbetalat innan du kan få ditt examensbevis.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy