Diplomerad

Finansiell Analytiker

Om utbildningen

När du jobbar som Finansiell Analytiker är din uppgift att analysera och hantera företagets finansiella beslut. Du är både involverad i hur företaget hanterar sina investeringar samtidigt som du skapar finansiell insikt i företags framtida ekonomiska utveckling.

Den här utbildningen går igenom de metoder du behöver för att arbeta med företags finansiella beslutsfattande, finansiella strategier och värdering av investeringar och värdepapper. Utbildningen går igenom hur vi skapar och upprätthåller finansiella prognoser och bygger samman hållbara portföljer.

Efter utbildningen är målet att du ska kunna arbeta självständigt med företags finansiella utveckling, och agera rådgörande till ägare och ledning avseende företagets finansiella situation och framtid. Du får också med dig checklistor och lathundar du kan använda när du arbetar.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Finansiell Analytiker är 19 250 kr.Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 417 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 813 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Pontus Ardermark

Civilekonom

Erfaren inom finansiering, ekonomistyrning och försäljning i både tjänste- och produktionssektorn.

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy