Certifierad

Fastighetsförvaltare

Om utbildningen

Fastighetsbranschen tillhör en av de branscher i Sverige som under de senaste åren i stor utsträckning har omvärderat sitt sätt att arbeta. Branschen har gått från produkt till service fokus och idag är kundens behov i centrum. 

Bostads och fastighetsbeståndet är många gånger byggt före 1980. I det svenska fastighetsbeståndet som är byggt på 1950 och 1960 talet finns det ett stort utrymme för energieffektivisering. Fastigheter som tillgångsslag har stor betydelse för samhällsekonomin. 

Kunskaper i ekonomisk fastighetsförvaltning är viktig information för investerare och fastighetsförvaltare. Efter godkänd utbildning ska du kunna arbeta inom området fastighetsförvaltning med till exempel förvaltning av fastigheter både för bostadsändamål, näringsverksamhet och bostadsrättsföreningar. 

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 10 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Fastighetsförvaltare är 29 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per utbildningsmodul i förskott för 4 833 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 625 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Petter Magnusson

Fil kand Statskunskap | Informatik | Pedagogik
Förvaltningssocionom - Ekonomi och juridik
Mångårig säljerfarenhet av småhusförsäljning
Utbildare investeringsrådgivning
Egenföretagare och energikonsult

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy