Certifierad

Försäljningschef

Om utbildningen

Att arbeta som försäljningschef är utmanande och kräver färdigheter inom flera områden.

Som försäljningschef är inte vårt primära mål att själva ta in nya kunder och skapa affärer. Vi ska istället stötta våra säljare och få dem att prestera på topp. För att lyckas i rollen behöver vi både skapa och underhålla en framgångsrik och positiv arbetsmodell, samtidigt som vi engagerar och utvecklar våra säljare att prestera.

Utbildningen Certifierad Försäljningschef syftar till att ge dig en färdplan för hur du kan arbeta i rollen som Försäljningschef, samt vad du bör fokusera på. Efter avslutad utbildning är målet att du ska ha de verktyg som krävs för att bygga en framgångsrik och hållbar säljorganisation. Du får också med dig checklistor och steg för steg beskrivningar som du kan använda i praktiken när du bygger din säljorganisation.

Utbildningen lämpar sig både för dig som idag jobbar som försäljningschef och vill utveckla din befintliga organisation, såväl som för dig som vill ta nästa steg i karriären.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser. Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Försäljningschef är 24 250 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 063 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 229 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Pontus Ardermark

Civilekonom

Försäljningskonsult med erfarenhet från finansiering och ekonomistyrning i både tjänste- och produktionssektorn.

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy