Certifierad

Event Manager

Om utbildningen

Utbildningen Certifierad Event Manager ger dig praktiska och handfasta verktyg som hjälper dig att leda förberedelser och genomförande av event. Utbildningen har en generell inriktning vilket ger dig en bred kunskapsbas att använda inför framtida uppdrag som event manager, projektledare, produktionsledare eller eventkoordinator. 

Utbildningen tillhandahåller dig det som krävs för att exempelvis att kunna arbeta på eventbyrå, PR-byrå eller produktionsbolag. Du kommer även lära dig grundläggande budgetering och avtalstänk - vilket är värdefullt för dig som vill arbeta som egenföretagare.​

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 6 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Event Manager är 21 750 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Eller per modul i förskott med för 3 625 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 020 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Anna Strömberg

Kursledaren har över 10 års erfarenhet (både i Sverige och internationellt) av att driva eventbyrå och att arbeta som konsult åt event- och PR-byråer

  • Kandidatexamen media och kommunikation med inriktning psykologi
  • Kandidatexamen Internationella relationer
  • Egenföretagare event och kommunikation

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy