Diplomerad 

Doula

Om utbildningen

I ett samhälle med nedprioriterad kvinnohälsa & förlossningsvård, är efterfrågan på Doulor hög och den ökar. En förlossning är något av det häftigaste som kroppen kan åstadkomma. Har du en dröm att vara med på en förlossning,

Inte som födande utan som Doula. Utbildningen ger stor förståelse för förlossningar och aha upplevelser om du själv fött barn. Arbetet som Doula är väldigt meningsfullt och ger ett stort värde för kunden. I denna digitala Doulautbildning får du grunderna i hur kroppen fungerar under en förlossning och vad du som Doula kan göra för att vara ett bra stöd för den födande. Vi lär oss olika metoder för smärtlindring och hur dessa kan användas under förlossning.

Vi lär oss om patientlagen som är viktig även för dig som privatperson. Utbildningen innehåller även ett avsnitt om amning och vad som händer efter förlossningen. Du får kunskap i hur du startar och driver företag som Doula.

Speciellt med denna utbildning är att vi ägnar en hel modul åt rädslor och att bli mentalt starka. Utbildningen är digital och du genomför den i din egen takt utan krav på fysiska träffar. Parallellt med föreläsningar har du kurslitteratur att läsa. Utbildningen avslutas med en tentamen. Efter utbildningen kan du arbeta som Doula och vara med på förlossningar och hålla egna profylaxutbildningar för blivande föräldrar.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Diplomerad Doula är 12 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 1 714 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 208 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Caroline Thenthe
Doula

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy