Certifierad

Designassistent

Om utbildningen

Drömmer du om att göra karriär inom mode och kläder, inredning färg och form? Har du passion för trender, att uttrycka dig kreativt och samtidigt vara en organisatör som älskar struktur och ordning?

Som Designassistent är du den högra handen till Designern. Dina arbetsuppgifter är att skapa struktur och att assistera med skisser, färgprover och mönster.

Du är den som får jobbet att flyta och som har strukturen över designprocessen, bär ansvar för att färger och skisser håller måttet för kollektionen.

Utbildningen till Designassistent ger dig insikter och kunskap om de faktorer som styr mode och trender och hur man skapar framgångsrika kollektioner för textila modeföretag.Du lär dig hela designprocessen och dess grunder.

Undervisningen är direkt kopplad mot teori och praktiska moment. All undervisning sker av en lärare som själv arbetar i branschen. Trenderna är alltid i utveckling och utbildningen följer dessa för att vara bland de bästa på marknaden.

Utbildningen är huvudsakligen på svenska, men fackuttryck och termer på engelska förekommer då engelska är det vedertagna bransch språket.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Designassistent är 14 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott 4 967 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 450 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lång erfarenhet inom modedesign, produktutveckling och kreativt ledarskap
Driver ett eget varumärke
Frilansar som Modedesigner

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy