Certifierad

Copywriter

Om utbildningen

Som copywriter har du uppgiften att skapa övertygande och relevanta texter som engagerar en aktuell målgrupp och som stärker varumärkesidentiteten. Du arbetar antingen som frilansare med egna kunder, med anställning på en reklambyrå alternativt på ett större företag eller inom en organisation med deras specifika varumärken.

Arbetet är både kreativt och strategiskt med många varierande uppgifter. Exempelvis har copywritern allt som oftast ansvar för de visuella delarna i en reklamkampanj med huvudfokus på innehåll. Du samarbetar ofta tillsammans med Art directors, Creative directors och projektledare.

Eftersom det är ett kreativt yrke är det bra om du som blivande copywriter gillar att arbeta just kreativt, att du har ett intresse för nutida trender och följer med i samhällsutvecklingen. Ett plus är om du har kunskap inom psykologi i kombination med kommunikation, då yrket kräver insikt i hur vi bäst tar till oss eller uppfattar olika budskap.

Främst är det såklart viktigt att du kan formulera dig väl i text och kunna sortera samt bena ut ut det viktigaste ur en stor mängd information.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 5 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Copywriter är 12 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förs kott för 2 580 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 283 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Jessica Andersson
Certifierad Copywriter

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy