Coacher med kunder

 

Om kursen

I denna kurs kommer du lära dig allt du behöver veta för att sälja och marknadsföra dig själv som coach. Att arbeta som coach är något av det bästa man kan göra. Tyvärr har jag genom åren träffat massor av fantastiska coacher som aldrig kommer igång ordentligt med sina företag. Man älskar att coacha och man vill hjälpa andra men man har inte tillräckligt många betalande kunder. Jag hade personligen samma utmaning när jag startade för mer än 10 år sedan. Genom åren har jag samlat på mig massor av material om hur man på bästa sätt kan sälja in sig. Jag har personligen testat detta material och vet att det funkar. Implementerar du det som jag går igenom på denna kurs så kommer du veta exakt vad du behöver göra för att skaffa kunder direkt. Utöver det kommer jag också dela med mig vad du behöver göra för att bygga ett magnetiskt varumärke långsiktigt.  Min intention är att du lämnar denna kurs med mer motivation, full av energi, en tydlig handlingsplan för att sälja in dig själv direkt och en långsiktig strategisk plan för att bli ett varumärke. Jag hoppas att jag i framtiden får höra dina framgångshistorier!

Kursen omfattar ca 12 timmar.

  • Du startar din kurs när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill

Kursportalen

Du läser kursen på egen hand i vår kursportal, när det passar dig. Där finns allt material, skärminspelade föreläsningar, filmer, bilder från föreläsningarna och övningsuppgifter. Du har tillgång till kursen i ett år, från det att du har påbörjat den.

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan eller betalning når du oss enklast och snabbast genom att skicka ett mejl till support@academyonline.se 

Du kan också ringa vår växel 0775-54 40 00 och lämna ett meddelande så kontaktar vi dig.  

Om du har frågor om själva kursen och dess innehåll kan du maila till kursledarens mail som anges inne på kursen.

Betalning

Kursavgiften är 3 999 kr inkl. moms. Betalning i förskott.
I kursavgiften ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Kursintyg

Kursintyg

Du erhåller efter genomförd kurs ett intyg om du så önskar.

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd kurs ber vi dig svara på en kort utvärdering, som ligger sist i menyn i kursportalen.


Kursskapare
Oskar Andermo
Certifierad coach sedan 2011
Har byggt upp sitt eget coachingföretag
Coachar framförallt entreprenörer, säljare och ledare

Education Made Easy