Certifierad

Business Manager

Om utbildningen

En Business Manager är en nyckelperson inom företagsutveckling och tillväxtstrategier. Din huvudsakliga uppgift är att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter för organisationen. Genom att analysera marknadstrender och konkurrenters beteende utvecklar de strategier för att expandera företagets närvaro och öka lönsamheten. En viktig del av rollen är att etablera och stärka affärsrelationer, både med befintliga och potentiella partners.

Business Manager är en utbildning för att hjälpa dig att utveckla dina kunskaper och självförtroende för att möta affärslivet och ge dig ett helhetsperspektiv på företagets verksamhet samt förbereder dig till att göra en framgångsrik karriär inom företaget.

Du lär dig hur olika beståndsdelarna av en affärsverksamhet ska samspela för att skapa effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Business Manager är 12 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Eller per modul i förskott för 3 225 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 283 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Greg Efverman

Affärskonsult

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy