Certifierad

Art Director

Om utbildningen

Att arbeta som Art Director innebär att leda en kreativ process i ett ständigt grupparbete. Du lyfter fram bildidéer, typografi och föreslår utformning av den produkt som ska tas fram, vilket kan vara en skriftlig rapport, reklamfilm, digital kampanj, webbsida eller något annat. Ofta har en art director ett nära samarbete med en copywriter som arbetar med texter och manus för den planerade produktionen.

Art Directorn styr den kreativa processen och är visuellt ansvarig i projektet. 

Det innebär bland annat att göra skisser, regissera fotograferingar, beställa illustrationer och övervaka produktionen fram till det färdiga resultatet.

Datorn är ett viktigt arbetsredskap, och verktygen är olika design, text- och bildbehandlingsprogram som till exempel InDesign, Photoshop och Illustrator.

Som Art Director har du en strategisk roll och behöver kunna hur marknadsföringsprocessen fungerar och om hur du ska nå den tänkta målgruppen. Yrket handlar mycket om produkt- och affärsutveckling.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Art Director är 24 000 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 6 000 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 208 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Övrigt

Inga krav på tidigare utbildning eller förkunskaper.

Du kan starta din utbildning när du vill.

Allt studiematerial finns digitalt inne i kursportalen. Således inga fysiska böcker.

Anmälan görs till support3@academyonline.se 

Huvudlärare
Greg Efverman
Art Director

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy