Anmälan och betalning

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen. I och med att vi får din anmälan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i vår registrering. Du anmäler dig enklast genom att fylla i formuläret längst ner på utbildningens sida. Du kan också mejla direkt till support3@academyonline.se

Vi behöver ditt för- och efternamn, mejladress, vilken utbildning du vill anmäla dig till samt vilket betalningsalternativ du väljer. Vid önskemål om delbetalning behöver vi även få ditt personnummer. Därefter mejlar vi en faktura till dig. När vi har fått din betalning mailar vi dig ett välkomstmeddelande och du får tillgång till kursportalen. Sedan är det bara att börja studera!


 

Betalning

Du hittar priser angivna under respektive utbildning. Det finns tre betalningsalternativ; hela avgiften mot en faktura, per modul i förskott inför varje modul eller delbetalning i 12 månader. I priset ingår:

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övnings- och inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom via mejl
Certifikat/diplom erhålles endast efter fullgjord betalning.

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan, betalning eller dina pågående studier skicka ett mejl till support@academyonline.se eller ring oss via växeln 0775-544000 och beskriv ditt ärende så kontaktar vi dig.

Academy Online Sverige
support@academyonline.se
0775-544000 vx.