Certifierad inom

Psykologi

Om utbildningen

Vill du arbeta med och bidra till mänskligt växande?

Om du älskar ämnet psykologi, beteendevetenskap och självutveckling är den här kursen perfekt. När du studerar den här kursen får du kunskapen och verktygen du behöver för att du ska kunna arbeta med psykologiska metoder på olika områden. Kursen ger en allmän orientering inom några av psykologins huvudområden. Man går igenom teorier, metoder och praktiska uppgifter inom socialpsykologi, biologisk psykologi, kognitiv psykologi och utvecklingspsykologi. Psykologi är ett ämne som berör oss alla.  Den här kursen är en bra början för dig som vill bygga din egen utbildning med inriktning mot psykologi. Kursen är samtidigt ett bra komplement i en utbildning eller jobb med en annan huvudinriktning. Kursen riktar sig till de som vill jobba som certifierad terapeut eller coach med en stark psykologi baskunskap både till enskilda personer, grupper eller företag. Kursen ger dig samtidigt en väldigt omfattande bild och kunskap om psykologi metoder, så kursen passar även dig som är psykologi intresserad oavsett framtida arbetsplaner.  Du får allmän kunskap om psykologi som kunskapsområde och är utmärkt för dig som funderar på att jobba, läsa vidare eller forska inom ämnet.

Du blir inte legitimerad psykolog med den här kursen men du kan alltid uppgradera dig genom ytterligare studier där denna kursen står som en kunskapsgrund.  En komplett yrkesutbildning till dig som vill jobba med personlig utveckling. Psykologi handlar om tankar, känslor och beteende. Det är läran om själslivet och vetenskap om de psykiska processerna som innefattar människans beteende, tankar, känslor och samspel med andra människor. Psykologiska insikter kan därför leda till en bättre förståelse för sig själv och andras beteende. Det är viktigt att du har ett intresse för människor och vara beredd på att möta människor som har det svårt, samtidigt är det lika viktigt är att hålla din egen person och livssituation utanför.

Arbetet som terapeut eller coach brukar handla om att behandla och förebygga framtida problem. Att stödja, vägleda och motivera ingår i arbetsuppgifter. Arbetet kan också innebära rådgivning inom personalfrågor, arbetsplatsfrågor, marknadsföring eller terapi, mm. Syftet med kursen är att ge en god inblick i den växlande rollen mellan dig som terapeut eller coach med kunskap baserad på vetenskap, och klient och på det sättet kunna hjälpa klienten att identifiera sin problematik. I arbetslivet finns det stark efterfrågan på psykologisk kunskap inom många olika områden, t ex personaladministration, rekrytering, rehabilitering, hälso- och sjukvård, skola och utbildning, idrottsvärlden, organisationsutveckling. Du kommer att få nytta av kursen i både ditt privata och ditt arbetsliv både inom den privata sektorn och i näringslivet. Utbildningen innehåller värdefull information som kan vara till nytta både på den psykiska, sociala och emotionella nivån och ger framgång både i arbetet och privat. Meningen med kursen är samtidigt att komma till insikt om sin egen potential med hjälp av psykologi. Det är därför att kunna psykologi är så bra, så du kan använda dig av i det verkliga livet oavsett. Kursen bidrar till mänskligt växande både till andra och dig själv.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad inom Psykologi är 12 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 225 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 283 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Isabel Lopez
Beteendevetare från Stockholms universitet
Holistic Coach
Entreprenör

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy