Certifierad

Butikschef

Om utbildningen

En Butikschef arbetar nära sina kollegor och leverantörer och bör därför trivas med att arbeta och coacha andra i företaget och skapa goda och långsiktiga relationer med leverantörerna.

Utbildningen passar dig som brinner för försäljning och service och vill utvecklas som ledare. Du arbetar sannolikt inom detaljhandeln idag som chef eller att du vill ta nästa steg i din karriär och leda verksamheten.

Som Butikschef är du ansvarig för den dagliga driften av butiken, dess försäljning och coaching av medarbetarna och givetvis butikens ekonomiska resultat.

Utbildningen ger en yrkesexamen som öppnar för olika typer av arbeten som t ex

Försäljningsansvarig för företagets e-handel och/eller Butikschef i en fysisk butik.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 12 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Butikschef är 23 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 5 875 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 167 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Greg Efverman

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy