Certifierad

Vegansk Kostrådgivare

Om utbildningen

Är du passionerad för hälsa, välmående och hållbar kost? 

Då är vår utbildning som Vegansk Kostrådgivare det perfekta steget för att förverkliga dina karriärambitioner.

Lär dig inte bara grunderna utan få även specialkunskap inom hållbar kostrådgivning med fokus på miljö och hälsa. Din certifiering blir din nyckel till att vara ledande inom den hållbara kosthållningsbranschen.

Genom praktiska övningar lär du dig om vegankost, dess påverkan på kroppen, och specifika näringsbehov. Utforska hur kosten påverkar miljön och hur du kan främja en hållbar livsstil.

Samhället blir alltmer medvetet om kopplingen mellan kost och miljö. Med din specialisering blir du eftertraktad på arbetsmarknaden, med möjligheter inom privat sektor, hälsoanläggningar, sjukvård mm. Du för en djup förståelse för näringslära både på makro- och mikronivå. Lär dig komponera näringsmässigt balanserade måltider, anpassa kosten till olika behov, och förebygga stressrelaterade och andra hälsorelaterade problem.

I den specialiserade delen läser du om vegankostens olika varianter, dess påverkan på kroppen, och hur du kan applicera dessa kunskaper i olika sammanhang och diet upplägg.

Gör skillnad genom att guida andra mot bättre kostvanor, och bli den expert som samhället behöver för att främja hälsa och hållbarhet!

Anmäl dig idag och ta det första steget mot en givande karriär som Vegansk Kostrådgivare!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 15 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Vegansk Kostrådgivare är 19 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 318 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 867 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy