Diplomerad 

Reseledare

Om utbildningen

Drömmer du att resa? Vill du vakna upp till en ny arbetsdag på en ny arbetsplats? Målet med denna utbildning är att du ska kunna känna dig trygg och kompetent att möta olika människor, oavsett vart du befinner dig i världen. Med hjälp av olika kommunikationsverktyg kommer du lära dig att kommunicera, hitta rätt information enkelt och snabbt. Denna utbildning passar dig som vill hjälpa turister och besökare att få en lyckad semester, antingen i Sverige eller utomlands.

Utbildningen Diplomerad Reseledare tillhandahåller grundläggande kunskaper inom resebranschen. Under utbildningen lär du dig att möta gästerna på flygplatsen, arrangera välkomstmöten, sälja och genomföra utflykter, hantera enklare ekonomi på destinationen, skriva välkomstbrev och hantera oförutsägbara händelser. 

Som reseledare är det viktigt att du är serviceinriktad. Service och bemötande är en viktig del av utbildningen. Som reseledare ska du också vara duktig ledare så att gästerna kan ha förtroende till dig. 

Att läsa en utbildning där det ingår ledarskap kan vara positivt för din karriär.

Efter att ha genomfört utbildningen kommer du kunna självständigt leda en grupp. Du kommer kunna ta emot gäster på flygplatser, arrangera, genomföra och sälja utflykter. Du ska på ett strukturerat sätt kunna ge allmän information om länder och områden som besöks och se till att arrangemang utförs enligt resplan. Du ska kunna hantera destinationens ekonomi. Skriva välkomnande välkomstbrev, göra och sälja presentationer.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Diplomerad Reseledare är 16 500 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 125 kr. 

Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare

Katja Vrettou

Legitimerad lärare i service och bemötande, aktiviteter och värdskap, juridik och sociologi. Har arbetat i många år som platschef utomlands för olika resebyråer.

Operations and Founder/ lokal agent Olympos 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy