Certifierad 

Receptionist

Om utbildningen

I dagens företagsvärld är kunderna och att uppnå kundnöjdhet en viktig faktor för företagens framgång. Därmed innebär rollen som receptionist i ett företag att ansvara för just vilket intryck kunderna får av företaget – en roll av stor betydelse. Efterfrågan efter receptionister har därför ökat de senaste åren och är numera en mycket attraktiv yrkesgrupp på arbetsmarknaden. Utbildningen Certifierad Receptionist erbjuder en både omfattande och aktuell utbildning, vilket skapar de bästa förutsättningarna för arbetsmöjligheter efter utbildningens slut.

Arbetet som receptionist är ett omväxlande arbete med fokus på den mänskliga interaktionen; mötet med kunderna. Vissa företag har en stor mängd samtal och besökare varje dag, medan andra har ett lugnare tempo. Ibland finns en renodlad receptionisttjänst, men ofta ingår flera olika arbetsuppgifter. Likaså kan enklare administrationsarbete ingå.

Utbildningen Certifierad Receptionist tillhandahåller all den kunskap och de verktyg som krävs för ett professionellt och serviceinriktat kundbemötande, samt för ett effektivt administrativt arbete. I utbildningen ingår bland annat kurser i grundläggande bokföring, kommunikation, konflikthantering och kundservice.

Välkommen till ett spännande yrke!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Receptionist är 10 175 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 392 kr. Delbetalning i 12 månader för 970 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom

Tänk på att arbetsgivare kan ha särskilda regler och bestämmelser vad gäller utbildningsform och utbildningsbevis som grund för anställning.
Det ansvaret ligger på kursdeltagaren själv att kolla upp vad som gäller innan påbörjad utbildning hos oss. 

 

 

Huvudlärare
Linda Aman
Mångårig erfarenhet av chefsarbete i stor internationell organisation
Masterexamen i HRM/HRD
Egenföretagare inom organsationsutveckling

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy