Certifierad

Mindfulness Instruktör

Om utbildningen

Mindfulness associeras ofta med stresshantering och friskvård, men det är så mycket mer än det! När du tillämpar Mindfulness utstrålar du självkänsla, värme och lugn. Samtidigt blir du mer effektiv och du skapar resultat och mervärde för de runt omkring dig.

Är du ledare, coach, lärare eller medarbetare så hjälper mindfulness dig att vara kreativ, lösningsorienterad, positiv och inte minst omtyckt! Mindfulness ökar din självinsikt och empatiska förmåga där du kan möta andra samtidigt som du kommunicerar dina egna behov på ett hållbart och konstruktivt sätt.  

Få Mindfulness utbildningar lär dig hur du kan tillämpa Mindfulness i praktiken för att nå dina mål och skapa hållbara relationer. Den här utbildningen är för dig som önskar hjälpa andra att finna ett lugnt och närvarande sätt att förhålla sig till alla utmaningar vi finner i vår vardag, både privat och i arbetslivet.

I utbildningen kommer vi att diskutera typiska vardags och jobbsituationer där du kan få hjälp av att vara medvetet närvarande samtidigt som du håller ett högt intensivt tempo. Detta kan vara under en förhandling till exempel, eller när du leder ett möte. Det kan även vara då vi förbereder oss för svåra samtal eller önskar lösa konflikter i livet eller på arbetsplatsen. Genom att själv reflektera över och tillämpa Mindfulness kommer du kunna vidareförmedla kunskapen som Instruktör för andra.

När du är färdig med utbildningen kommer du ha en stark och stabil grund att vidareutveckla din egen mindfulness praktik. Du kommer att känna dig trygg I att coacha och leda andra inom mindfulness och du kommer ha en mångsidig verktygslåda för praktiska tillämpningar av mindfulness I arbetslivet och vardagen.

Studierna omfattar om heltid ca 6 veckor. Om du inte har en tidigare egen mindfulness praktik är det rekommenderat att sprida utbildningen över minst 12 veckor för att tillåta reflektion och eftertanke.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Mindfulness Instruktör är 12 000 kr. Du kan betala hela avgiften mot en faktura eller per modul i förskott med 4 000 kr/modul. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare

M. Sc.Vorian Maryssael

Mindfulness Instruktör

CertifieradNLP Business Coach

Certifierad FörhandlingSpecialist

Certifierad Medlare

Certifierad Yoga Lärare

Autentiskt Ledarskap

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy